Τετάρτη 21 Απριλίου 2010


Να λες παντα αυτο που νιωθεις και να κανεις παντα αυτο που σκεφτεσαι.

Αν ηξερα οτι σημερα θα ηταν η τελευταια φορα που θα σ΄εβλεπα να κοιμασαι, θα σ΄αγκαλιαζα σφιχτα και θα προσευχομουν στον Κυριο για να μπορεσω να γινω ο φυλακας της ψυχης σου.

Αν ηξερα οτι αυτη θα ειναι η τελευταια φορα που θα σ΄εβλεπα να βγαινεις απο την πορτα, θα σ΄αγκαλιαζα και θα σου εδινα ενα φιλι και θα σε φωναζα ξανα για να σου δωσω κι αλλα.

Αν ηξερα οτι αυτη θα ηταν η τελευταια φορα που θα ακουγα τη φωνη σου, θα ηχογραφουσα καθε σου λεξη για να μπορω να τις ακουω ξανα και ξανα.

Αν ηξερα οτι αυτες θα ειναι οι τελευταιες στιγμες που σ΄εβλεπα, θα ελεγα "Σ΄αγαπω" και δε θα υπεθετα ανοητα οτι το ξερεις ηδη.

Υπαρχει παντα ενα αυριο και η ζωη μας δινει κι αλλες ευκαιριες για να κανουμε τα πραγματα οπως πρεπει, αλλα σε περιπτωση που κανω λαθος και μας μενει μονο το σημερα, θα ΄θελα να σου πω ποσο σ΄αγαπω και οτι ποτε δε θα σε ξεχασω.

Κρατα αυτους που αγαπας κοντα σου, πες τους ψυθιριστα ποσο πολυ τους χρειαζεσαι, αγαπα τους και φερσου τους καλα, βρες χρονο να τους πεις "συγγνωμη", "συγχωρεσε με", "σε παρακαλω", "ευχαριστω" κι ολα αυτα τα λογια αγαπης που ξερεις....


Γκαμπριελ Γκαρσία Μάρκες. Είναι μια επιστολή προς την γυναίκα του, οταν ηταν ετοιμοθανατος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου